.

Flotte kajakresultater i Odense

img_1137

Ringsted Roklubs ungdomsroere deltog søndag i Danske Bank Cuppen i Odense, og turen til det fynske gav flotte placeringer til de lokale roere. Knap 80 børn og unge mellem 10 og 14 år deltog i stævnet, der blev afviklet på Odense Kanal.

I U12 klassen for drenge vandt Frederik Pil enerkajak over 2000 meter, og hentede samtidig bronzemedaljer i 4 x 200 meter stafet og toerkajak over 200 meter.

I samme aldersklasse opnåede Peter Krøll en 5. plads i stafetløbet og var godt med i både ener- og toerkajak på de øvrige distancer.

Også i U14 klassen for piger klarede Ringsteds Martha Aldinger sig flot på alle tre distancer og havnede på pladserne lige uden for medaljerækken. Se billeder fra stævnet her.