Ringsted Ro- og Kajakklub åbner igen for visse aktiviteter 21. april 2020.

Klubben følger nøje retningslinjerne fra DIF og DFfR og kan derfor nu tilbyde medlemmerne, at visse aktiviteter genoptages. Fra og med i dag kan medlemmerne benytte udpegede bådtyper (alle 1´er og 2´er kajakker, sculler, dobbeltsculler, 2´er gig, 3´er gig samt 2´er inrigger). Der er på mail udsendt midlertidige regler for klubben, og disse er endvidere opslået i bådehallen. Klublokale, træningslokale og omklædningsrum/bad forbliver lukkede.

Nye medlemmer er fortsat velkomne, og bestyrelsen arbejder på at fastlægge rammerne for, hvordan introduktionsforløb kan foregå på Covid-19 forsvarlig vis.

Klubstanderen er nu hejst, og selvom det blev en noget anderledes standerhejsning og uden yderligere markering, så skal det nok blive til endnu en god sæson i Ringsted Ro- og Kajakklub.

Comments are closed.