Vinterbaderne

I de skønne omgivelser ved Haraldsted Sø, som en del af Ringsted Ro- og Kajakklub, tilbydes vinterbadning i Ringsted.

Der kan ikke i øjeblikket tilbydes medlemsskab, vi kan derimod tilbyde at blive skrevet op på vores venteliste.

Man kan tilmelde sig ventelisten ved at sende en mail  hvor du oplyser dit navn, email og tlf. nr.

Der er badebro med stiger og en nybygget sauna med plads til MAX. 15 personer med corona restriktioner ellers 26-28 personer.
Der er faste bade- og saunatider, og det er kun tilladt at bade indenfor de fastsatte tidspunkter, med mindre andet er aftalt.
Det er muligt at komme og prøve bad og sauna 3 gange, til en gæstepris a kr. 30,- pr. gang.
Hvis man efterfølgende melder sig ind i vinterbadeklubben fratrækkes gæstebadningen i kontingent for hele sæsonen, som er kr. 450  Børn under 18 år kan deltage gratis hvis forældre er tilmeldt vinterbadeklubben.
Vi kan i øjeblikket ikke tilbyde saunagus, men gusarrangement med duft som afvikles som et alm. saunagus arrangement dog uden brug af håndklæde og vifte.
Saunagus og lignende arrangement koster kr. 25,- pr. gang.
Vi har 6 uddannede saunagusmestre.
Vi er startet op med at tilbyde saunagus lignende arrangement hver mandag og tirsdag fra kl. 18.00 – 19.00 samt evt. lørdag eller søndag alle tider efter normale badetider.
Det er kun muligt at booke sig ind på saunagus hvis man er medlem af vinterbadeklubben.

Adressen er Ejlstrupvej 160, 4100 Ringsted.

Hvis du vil vide mere, så kontakt, Anne Lise Oechsler via messenger eller på mail (aloflem@mail.dk) eller mød op til en af de faste bade og sauna tider.

Badetider

• Mandag kl. 15.00 – 18.00 Bademestre Anne Lise og Ingrid, Tommy og Bo
  • Tirsdag kl. 15.00 -16.30 Bademestre Joachim, (Ruth og Nina skiftes)
  • Tirsdag kl. 16.30 – 19.00 Bademestre Anne, Charlotte Bjørkog Anni skiftes
  • Torsdag kl. 05.45 – 07.00 Bademester Ole – afløser Regitze
  • Fredag kl. 08.00 – 10.00 Bademestre Jette og Ib skiftes, afløsere søges!
  • Fredag kl. 16.00 – 18.00 Bademestre Hanne Vedsted Hansen – Camilla og Jens Falk skiftes, afløser Simon
  • Lørdag kl. 10.00 – 12.00 Bademestre Jette og Ivan, afløsere søges!
  • Søndag kl. 08 .00 – 10.00 Bademestre Ib og Thomas + afløsere søges!