.

Flotte kajakmedaljer til Ringsted

dscn1501-2Ringsteds unge kajakroere var atter med helt fremme, da der i weekenden blev afholdt en afdeling af Danske Bank Cuppen i Københavns Havn.

I U12 klassen sikrede Frederik Pil sig guld i toerkajak over 200 meter sammen med Jonas Hall Andersen fra Sundby. Derudover hentede han en individuel sølvmedalje på 2000 meter distancen.

Peter Krøll vandt i 4 x 200 meter stafet for U12-roere endnu en lokal guldmedalje sammen med roere fra Køge, Vallensbæk og Amager. Jonas Søgaard vandt i samme stafetklasse yderligere en medalje til Ringsted,
da det blev til en fin bronzemedalje sammen med makkere fra Esrum, Vallensbæk og Sundby.

Også i U14 klassen gjorde Ringsted en fin figur, da Kristian Zeymer opnåede en 5. plads i 4 x 200 meter stafetten.

Næste opgave for Ringsteds roere bliver deltagelse i klubbens eget stævne Ringsted Marathon, der afvikles i den kommende weekend på Haraldsted sø.