Vinterbaderne

I de skønne omgivelser ved Haraldsted Sø, som en del af Ringsted Ro- og Kajakklub, tilbydes vinterbadning i Ringsted.

Der kan ikke i øjeblikket tilbydes medlemsskab, vi kan derimod tilbyde at blive skrevet op på vores venteliste.

Man kan tilmelde sig ventelisten ved at sende en mail til aloflem@mail.dk / messenger Anne Lise Oechsler, hvor du oplyser din fødselsdata (ikke cpr.) navn, adresse, mail og tlf. Så vil du modtage en bekræftelse på at du er på venteliste, og du vil ligeledes kunne anmode om medlemskab af facebookgruppen: Vinterbaderne Haraldsted Sø som er en lukket gruppe for betalende medlemmer.

I den kommende sæson fra 1/10-21 udvides åbningstiden for badning og sauna markant. Kontingentet vil derfor stige til kr. 600,- for sæsonen som går til 31/3-22. Børn under 18 år kan deltage gratis hvis forældrene er tilmeldt.

Det er muligt at komme og prøve bad og sauna 3 gange til en gæstepris a kr. 30,- pr. gang, dette beløb fratrækkes kontingentet ved tilmelding.

Der er badebro med stiger og en 2 år gammel sauna med plads til 26-28 personer. Derudover tilbydes saunagus ca. 3 gange om ugen med uddannede gusmestre, hvoraf den ene gang er lørdag eller søndag.

Tilmelding til saunagus foregår via en APP Holdsport hvor tilmelding er nødvendig, ved saunagusarr. er der plads til max 20 personer.

Adressen er Ejlstrupvej 160, 4100  Ringsted