Vinterbaderne

I de skønne omgivelser ved Haraldsted Sø, som en del af Ringsted Ro- og Kajakklub, tilbydes vinterbadning i Ringsted.

Man kan tilmelde sig Vinterbadeklubben ved at sende en mail til vinterbaderne@ringstedroklub.dk, hvor du oplyser din fødselsdato (ikke cpr.) navn, adresse, mail og tlf.

Herefter vil du modtage en bekræftelse på om du kan blive medlem, og du vil kunne anmode om medlemskab af facebookgruppen: “Vinterbaderne Haraldsted Sø” som er en lukket gruppe for betalende medlemmer. Men du er altid velkommen på vores åbne Facebook side.

Sæsonen går fra 1/10 til og med 31/3. Børn under 18 år kan deltage gratis ifølge med forældre.

Det er muligt at komme og prøve bad og sauna op til 3 gange til en gæstepris a kr. 40,- pr. gang.

Der er badebro med stiger og en 4 år gammel sauna med plads til 26-28 personer. Derudover tilbydes saunagus ca. 3 gange om ugen med uddannede gusmestre, og indimellem kan det være en lørdag eller søndag.

Tilmelding til saunagus foregår via en APP Holdsport hvor tilmelding er nødvendig, ved saunagus arr. er der plads til max 20 personer. Deltagelse i saunagus koster kr. 30,- pr. gang.

Adressen er Ejlstrupvej 160, 4100 Ringsted