.

Koldtvandskursus 2014

Kaffen er klar kl. 0830.

Så afholder vi et koldtvandskursus som både er teoretisk og praktisk orienteret. Det er ikke en forudsætning at du går i vandet på dagen. Kurset indeholder en gennemgang af de forskellige måder kroppen reagerer på koldt vand på, samt hvordan man forholder sig til det i forbindelse med ophold på vandet i båd eller kajak.

Øvelserne i vandet går ud på, under kontrollerede forhold, at opleve på egen krop nogle af de fysiologiske reaktioner man har i koldt vand.

Herefter afprøves forskellige kuldetilpassede redninger som deltagerne kan efterprøve. Det er ikke et krav at man skal deltage i de våde øvelser, men erfaringen fra tidligere kurser er at teorien sidder meget bedre fast hvis den relateres til egne oplevelser.

HUSK VÅDDRAGT eller TØRDRAGT hvis i prøve forskellen. 😉

Kurset er åbent for alle, eneste krav er at man er nysgerrig overfor hvad der sker med kroppen i koldt vand og/eller har lyst til at ro uden for sommermånederne.

Der vil være deltagerbetaling omkring 150 til 200 kr. pr. deltager, men vi kan måske få klubben til at give det. Jeg har bedt om det kommer på bestyrelsemødet  inden.

Hvis dette fantastiske tilbud er noget i vil være med til vil jeg meget gerne have jeres tilsagn så hurtigt som muligt på mail eller telefon.

Dagens program kan ses ved at gå ind på kalenderen og klikke på arrangementet. (Så får I også øvet det. MVH Torben).

Husk madpakke.

Med venlig kølig-hilsen

Niels Ellekjær

Telefon 22 10 51 17¨

Mail: ne@its-teknik.dk

PS. HUSK at tilmelde jer hvis I vil være med til spisning til generalforsamlingen d. 28/1.

Comments are closed.