.

Lübeck Regatta

Sigurd Hutnik og Mike Halvor fra Ringsted Ro- & Kajakklub har været i Lübeck for at deltage i årets første roregatta. Sigurd Hutnik skulle stille op i singlesculler ved begge dages løb i U19 klassen – og efterfølgende også stille op i dobbeltsculler sammen med Mike Halvor i U19.

Den første dag startede med løb for Sigurd i singlesculler. Løbet blev fra start til slut domineret af et par stærke tyske roere, og Sigurd Hutnik måtte tage til takke med den utaknemmelige 4. plads. Senere samme dag skulle Sigurd Hutnik og Mike Halvor så ud i dobbeltsculler

Mike Halvor har været skadet med diskusprolaps i ryggen siden juni sidste år, og han havde kun fået trænet minimalt hen over vinteren på grund af skaden. Så det var uvist, hvordan makkerparrets fart var i båden. Men den viste sig at være helt fin. Sigurd Hutnik og Mike Halvor fik en god start på løbet, og de lagde sig hurtigt i front. Her blev de liggende og kunne passerer målstrengen på en velfortjent førsteplads. Med den første dags to løb i kroppen skulle Sigurd Hutnik igen i ilden dagen efter i singlesculler. Her blev det stort set en gentagelse af lørdagens løb, og desværre igen med Sigurd Hutnik ind på den ærgerlige 4. plads. Efter et par timers pause kunne Sigurd Hutnik igen »gå på vandet«, men denne gang i dobbeltsculleren med Mike Halvor. Og løbet udviklede sig stort set som dét dagen før, hvor Ringsted-drengene straks tog føringen, og de var suveræne i mål med over 10 sekunder ned til nummer 2. Det ser således ud til, at Mike Halvor er ved at være kommet sig over sin rygskade. Det var et par meget tilfredse Ringsted-roere som kom hjem fra Lübeck.

Til højre er det Mike Halvor, til venstre Sigurd Hutnik

Klide: “fra SøndagsAvisen”

Comments are closed.