.

Rolangtur på Isefjorden d. 30. august – 1. september

30.aug – 1.september har vi fire stk 2-åres inriggere til rådighed fra Nykøbing S Roklub. Planen er at køre til Nykøbing S tidligt fredag morgen. Turen vil som altid være afhængig af vejret hvorfor det ikke er muligt at komme op med en garanti for afholdelse og ej heller for hvilken rute der vil blive valgt. Mere om dette senere.

For at deltage i turen skal du som minimum have styrmandsret. Langtursstyrmænd vil få første prioritet, resten af deltagerne vil som udgangspunkt være efter først til mølle princippet.

Tag venligst følgende med i dine overvejelser før end du tilmelder dig:
– Turen vil såfremt vejret tillader det have en længde på op til 90 km.
– Overnatning i det fri kan blive en nødvendighed.
– Prisen forventes at ligge på ca. 500 kr pr person incl transport, mad og overnatning. Budget fremlægges inden turen når rute er endelig på plads.

Skulle der blive overtegning på antallet af interesserede vil der blive forsøgt afholdt en langtur 23-25.august. Denne tur er ikke planlagt endnu og vil afhænge af antallet af disponible langtursstyrmænd og de øvrige deltageres færdigheder.

Tilmelding til torbensteenfeldt@gmail.com eller tlf 61674768 senest søndag den 23.juni.

Ved tilmelding bedes du oplyse følgende:
– Langtursstyrmand? Bevis nummer og år for bestået kursus
– Er du evt. interesseret i en langtur 23-25 august?
– Kan du stille med et telt?

Husk at undertegnede er åben for forslag til ture af kortere eller længere varighed. Så går du med en god ide til en tur, så lytter jeg.

Mvh Torben Steenfeldt

Comments are closed.