.

Flotte kajakresultater i Maribo

Frederik Pil med sin flotte sølvmedalje fra Maribo Regattaen. Foto: Naaja Lidsmoes.

Ringsted Roklub deltog i weekenden i Maribo Regattaen med to kajakroere, og de unge roere trodsende både den kraftige blæst og bølgerne og hentede flotte resultater hjem.

I pige ungdom U16 roede Naaja Lidsmoes sig til en fornem 3. plads i B-finalen i enerkajak over 500 meter og på 2.500 meter distancen blev det til en 5. plads i finalen.

I drenge U12 klassen vandt Frederik Pil en fornem sølvmedalje i enerkajak over 500 meter.  Vinder blev Emil Skovgaard fra Silkeborg, der kom i mål nogle bådlængder foran Ringsted-roeren.

Samtlige regattaløb måtte desværre  aflyses søndag grundet det barske vejr på Maribo-søerne.