.

Holstebro Regatta

Genistreg af Hæk og Busk.
En pige-dobbeltfirer så dagens lys i Holstebro – og det blot for en kort bemærkning og for at pigerne kunne prøve andet, end at ro 1X eller 2X, som de gør til hverdag.
Silkeborgs Morten Hæk kontaktede Ringsteds Gert Busk, og sammen fik de to strikket en stærk konstellation sammen til weekenden, bestående af to juniorer fra Silkeborg, én fra Københavns Roklub, og én fra Ringsted. Pigerne satte sig i båden fredag aften, blev trænet af Hæk og Busk, og kvartetten blev dermed klar til at prøve kræfter i regattaen.Picture

Løb 246 U17 W4X Junior u. 17 Piger 4X – 1000m A Finale 2020-08-09 13:50 Plac. # Navn Tid 1 2 København/Ringsted/Silkeborg 18 Mathilde Lyngholm(1) Marie Kleist(2) Maria J. Johansen(4) Josefine Fredtoft(3) 03:43.59. Foto Mette Bacher.

_____________________________________________________________________________

I denne sæson har der ikke været de helt store udfordringer. Den største er at holde motivationen ved lige, og det gælder for alle, relaterende rosporten.
Men hvis dansk roning skal komme godt videre, så bør man løfte i fælles flok, for det er i bund og grund meningen med vores idræt. At vi er fælles om tingene.
Og lige her vil Holstebro Regattaen være et perfekt sted at mødes, sådan at forstå, at et scenarie kunne være, at ansatte i DFfR og DRC lægger Holstebro Regattaen ind i planlægningen, så de ansatte, samlet, kommer ud og møder rolederne og deltagerne. Det vil helt sikkert vække glæde og stor opmærksomhed, hvis Danmarks Rocenter sender sine ansatte til Årgangsmesterskaberne, så de kan følge næste generation af roere på nærmeste hold, som de jo på et tidspunkt skal arbejde med.Picture

Seje mastersroere med seje solbriller. Fv. Brian Sørensen, Nyborg, og Ringsteds Jakup Johansen. Foto Mette Bacher.

Kilde: Roinfo.dk 

Comments are closed.