.

Vinterroningstilladelser

Hej Alle

Vi er jo tæt på at få brug for ovenstående. Vi følger dog, indtil videre, det kutyme vi har haft i mange år, nemlig at vinterroningsreglementet gælder fra en vandtemperatur på under 10° til den kommer over igen. Dette vil jeg forsøge at få indskrevet i reglementet til næste generalforsamling, hvor vi  også skal have kigget på reglen om outriggere… jeg har på fornemmelsen den ikke helt bliver overholdt! Jeg vil dog opfordre alle roere til at de har svømmevest på, når de er på søen. Kajakkere skal, ifølge DKFs regler, være iført vest ved roning fra den 1/10.

Jeg vil samtidig opfordre alle medlemmer at downloade den gratis udgave af Adobe EchoSign! Med denne kan man udfylde PDF-filer (som f.eks. vinterroningstilladelser fra hjemmesiden), samt underskrive, en underskrift der er godkendt af alle myndigheder, banker o. lign. (Jeg tror man har 8 underskrifter om måneden, i den gratis udgave…). Kan også bruges på Smart-/IPhone!
Det tager mig mindst et kvarter at udfylde, arkiverer og returnere hver enkelt håndskrevet ansøgning… det tager mig højst 3 min. med ansøgninger sendt med ovennævnte!!!
kh Jørn

Comments are closed.