.

Indkaldelse til summemøde i ungdomsafdelingen d. 20/06

Hermed inviteres forældre, instruktører og andre interesserede til summemøde efter onsdagstræningen, kl. ca. 20.00.

Jeg har behov for at få kendskab til hvad I ønsker af fremtiden, dele mine bud på  hvordan vi skal komme videre (og høre jeres…) og hvem der evt. vil hjælpe til. Det behøves ikke at blive et maratonmøde, bare kom med jeres tanker, spørgsmål og ideer, så samler vi op og holder et mere struktureret møde senere, med et mere rimeligt varsel, dagsorden osv. Jeg ønsker bare lidt input i rimelig tid inden den ekstraordinære generalforsamling , og for at undgå for meget kørsel og tidsforbrug prøver vi allerede onsdag. Kan I ikke komme med så kort varsel, er I velkomne til at sende ideer og indslag til mig på min mail : joeek@eucsj.dk og jeg vil så tage dem med på mødet.

Mvh

Jørn Ekblom
Konstitueret formand
(Og stadig med hjertet hos ungdomsafdelingen…)

Comments are closed.